EVRST3d

Bemutatkozott az Everest 3Design Kft.

Cégünket 2018-ban alapítottuk, ezért a napokban lezajlott Construma OTTHON Design 2019  kiállítás kiváló alkalom volt arra, hogy bemutassuk saját gyártású 3D dekorbeton falburkolatainkat a nagyközönség számára.

Az elmúlt 5 nap számunkra is nagyon hasznos volt, mert személyesen találkozhattunk egyrészről a szakmával, vagyis építészekkel, lakberendezőkkel és viszonteladókkal, másrészről a végfelhasználókkal, akik otthonaikba képzelik el termékeinket. A látogatókkal folytatott rövid eszmecserékből kiszűrtük, hogy melyek azok a kérdések, szakmai tanácsok, amik leginkább foglalkoztatják a vásárlókat, amikről bővebben egy újabb bejegyzés alkalmával fogunk írni. Viszont a legfontosabb kérdés, hogy hol lehet megvásárolni a falburkolatainkat már most választ adunk.

Korlátozott ideig a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén kérhettek ajánlatot. Ráadásul a május 17-ig leadott legalább 5 négyzetméter dekorbeton megrendelése esetén plusz 1 négyzetmétert ajándékba adunk!

Értékesítési hálózatunk kiépítésén jelenleg is dolgozunk, amit folyamatosan aktualizálunk és weboldalunkon közzé teszünk.

 

Aki körbejárta a G pavilont tapasztalhatta, hogy a fali panelek és 3D-s dekorációk a lakberendezési eszköztár alapkellékévé váltak. Népszerűsége nem véletlen, hiszen nagyon mutatós és exkluzív dekorációs elem, önmagában az otthon vagy egy épület díszévé válhat. Ami viszont számunkra a legnagyobb elismerés az az, hogy a szakmai visszajelzések alapján az általunk gyártott 3D dekorbeton elemek minősége és megjelenése világszínvonalú, kategóriájában a kivitelezők és lakberendezők kedvencévé vált.