Rólunk

A mai modern építészet egyik alapanyaga a beton. Az Everest 3D-s formákból egyedi kivitelezésű dizájn beton falburkolatokat gyárt.

A kézzel készített díszkövek belsőépítészeti felhasználási lehetőségei rendkívül széles a számos forma- és színválasztéknak köszönhetően.

Beltérre nappalik, hálószobák, fürdőszobák falaira, kereskedelmi helyek, üzletek, éttermek, bárok, szállodák lobbijába, míg kültérre medencék köré, elválasztó falakhoz és homlokzat díszítéséhez ajánljuk, hogy a megjelenést egyedivé és exkluzívvá varázsolja az Everest kőburkolattal.

A gyárat 2018-ban indítottuk el és célunk, hogy a versenyképes árainkkal szélesebb körben elérhetővé tegyük az egyedi beton díszburkolatokat itthon és külföldön egyaránt. A formák kínálatát tervezőinknek köszönhetően folyamatosan bővítjük, akár egyedi igények alapján személyre szabott kövek tervezését és gyártását is vállaljuk. Csapatunk munkáját 20 éves kőgyártói tapasztalattal rendelkező szakemberek segítik, hogy a minőség minden ügyfelünk falán a legmagasabb színvonalú legyen.